دوشنبه 19 آذر 1397   20:58:59

استانها
1397/9/13 سه‌شنبه
همزمان باهفته پژوهش صورت گرفت؛
حضور پررنگ دانشگاه پیام نور درنوزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری استان خراسان رضوی

.

نوزدهمین نمایشگاه پژوهش و فناوری  استان خراسان رضوی طی مراسمی  با حضور سرپرست استانداری خراسان رضوی و برخی از معاونین و مدیران ارشد استان افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور خراسان رضوی:در مراسم افتتاحیه، سرپرست استانداری خراسان رضوی از دانشگاه پیام نور استان بازدید و ضمن استقبال از ایده ها، دانشجویان را به ادامه پیگیری ها و فعالیت ها تا راه اندازی روند کار تشویق کرد.

همچنین دکتر نژاد علی ریاست دانشگاه پیام نور خراسان رضوی ضمن بازدید از غرفه های پیام نور استان و  عرض خدا قوت به دانشجویان و همکاران به بررسی فعالیت های کاری و ایده های خلاقانه ارائه شده پرداخت.

دکتر حسنی معاون آموزشی دانشگاه نیز از نمایشگاه و غرفه ها بازدیدکرد.

دکتر لعل مدیر کارآفرینی و ارتباط صنعت دانشگاه پیام نور استان در حاشیه افتتاح نمایشگاه گفت:نمایشگاه هفته پژوهش از تاریخ 12 لغایت 15 آذر ماه از ساعت 10 الی 19 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی دایر است. که از علاقه مندان دعوت می شود جهت بازدید و شرکت در کارگاهها به نمایشگاه مراجعه کنند.