دوشنبه 19 آذر 1397   23:17:11

در دانشگاه پیام نور مرکز خمین؛
جشنواره فعالین اجتماعی و فرهنگی برگزار شد

.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشنواره فعالین اجتماعی و فرهنگی دانشگاه پیام نور مرکز خمین برگزار شد.
رضایی رییس دانشگاه پیام نور مرکزخمین گفت: خروجی فعالیت های فرهنگی دانشگاه پرورش دانشجویان متعهد،منتقد،منطقی،عالم،شجاع و مسولیت پذیر می باشد ومی توانیم ادعا کنیم که خیلی از فعالان فرهنگی ما آمادگی پذیرش مسئولیت های کلان علمی،سیاسی ،اجتماعی و فرهنگی را دارند.
وی افزود: فعالان فرهنگی به عنوان بازوهای توانمند دانشگاه در پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی نقش انکار نشدنی دارند و ما ان شاالله در این راستا تلاش خود را مضاعف می کنیم تا زمینه را برای فعالیت هرچه بیشتر این دانشجویان فراهم نموده و در واقع تقدیر از فعالان فرهنگی تقدیر از جهادگران عرصه فرهنگ است.
 در پایان از تعدادی از دانشجویان فعال حوزه های اجتماعی و فرهنگی با اهداء هدیه و لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.